Kemeriahan sambutan hari raya Aidilfitri pada tahun ini sungguh terserlah. Masing-masing berkongsi momen kegembiraan pulang ke kampung halaman, menziarahi keluarga dan macam-macam lagi di sosial media.

Ingin meneruskan lagi kemeriahan Syawal yang bakal berakhir tidak lama lagi, pihak AMRU telah melancarkan kempen Syawal Final Sales yang akan berlangsung dari 25 Mei 2022 sehingga 31 Mei 2022 sahaja. Menerusi kempen ini, AMRU akan memberikan 300 utas Classic Tasbih – 33 Beads bernilai RM49 setiap satu secara percuma.

Seutas tasbih akan diberikan bagi setiap RM200 yang anda belanjakan untuk membeli mana-mana produk keluaran AMRU. Contohnya, jika para pelanggan berbelanja sebanyak RM498.60, maka pelanggan akan memperolehi dua utas tasbih secara percuma.

Namun, Classic Tasbih – 33 Beads ini diberikan percuma untuk 300 utas sahaja. Menerusi Syawal Finale Sale ini juga, para pelanggan akan menikmati potongan harga sehingga 61%, penghantaran percuma ke seluruh Malaysia tanpa belian minima, sampul & kad raya, kotak eksklusif bagi produk terpilih dan banyak lagi.

Dapatkan sejadah dan wangian AMRU sekarang di laman sesawang kami atau di Shopee rasmi AMRU untuk mendapat kad dan sampul raya eksklusif secara percuma.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin diucapkan kepada semua muslimin dan muslimat.


Kongsikan Artikel Ini

Eksklusif

Sejadah Premium Untuk Orang Tersayang

Sejadah isian kapas asli yang hadir dengan dua warna premium sungguh memikat. Sulaman pada bahagian tepi sejadah pula memberikan sentuhan eksklusif.

Berkaitan


Berita

Secara Rasmi, AMRU Kini Di Shopee!

Sejada AMRU kini boleh didapati secara atas talian melalui platform e-dagang terkemuka Shopee, yang mempunyai lebih daripada 16 juta pengguna di Malaysia...

Berita

KEMBALI – Video Pendek Kesedaran Solat

AMRU dengan kerjasama agensi kreatif Weeknd Chapter telah melancarkan siri video pendek yang bertajuk “KEMBALI”. Tujuan video pendek tersebut adalah untuk memberi kesedaran berkenaan..

Berita

Kongsi Pendapat Menerusi Siri KANTA

Banyak perkara yang bermain difikiran manusia saban hari. Masing-masing mempunyai sisi pandang yang berbeza mengenai sesuatu topik. Jadi, pihak AMRU cuba ketengahkan pandangan individu tersebut..

Berita

Pra Lancar Floral Sajada Edisi Terhad Keluaran AMRU

Floral Sajada ini didatangkan dengan tiga pilihan warna iaitu warna Ivory Cream, Titanium Black dan Olive Green. Semua sejadah ini dihasilkan di Turki dengan mutu kerja yang sangat teliti dan kemas...

Eksklusif

Sejadah Tebal, Lembut & Selesa

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Langgan Newsletter Percuma

Jadi orang yang pertama untuk mengetahui sebarang tawaran atau promosi dari kami. Daftar segera!