Kemeriahan sambutan hari raya Aidilfitri pada tahun ini sungguh terserlah. Masing-masing berkongsi momen kegembiraan pulang ke kampung halaman, menziarahi keluarga dan macam-macam lagi di sosial media.

Ingin meneruskan lagi kemeriahan Syawal yang bakal berakhir tidak lama lagi, pihak AMRU telah melancarkan kempen Syawal Final Sales yang akan berlangsung dari 25 Mei 2022 sehingga 31 Mei 2022 sahaja. Menerusi kempen ini, AMRU akan memberikan 300 utas Classic Tasbih – 33 Beads bernilai RM49 setiap satu secara percuma.

Seutas tasbih akan diberikan bagi setiap RM200 yang anda belanjakan untuk membeli mana-mana produk keluaran AMRU. Contohnya, jika para pelanggan berbelanja sebanyak RM498.60, maka pelanggan akan memperolehi dua utas tasbih secara percuma.

Namun, Classic Tasbih – 33 Beads ini diberikan percuma untuk 300 utas sahaja. Menerusi Syawal Finale Sale ini juga, para pelanggan akan menikmati potongan harga sehingga 61%, penghantaran percuma ke seluruh Malaysia tanpa belian minima, sampul & kad raya, kotak eksklusif bagi produk terpilih dan banyak lagi.

Dapatkan sejadah dan wangian AMRU sekarang di laman sesawang kami atau di Shopee rasmi AMRU untuk mendapat kad dan sampul raya eksklusif secara percuma.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin diucapkan kepada semua muslimin dan muslimat.


Kongsikan Artikel Ini

Eksklusif

Sejadah Mini Eksklusif

Memberikan keselesaan ketika sujud dan mampu menyerap tekanan pada bahagian dahi, hidung dan tapak tangan dengan sangat baik.

Berkaitan


Berita

AMRU x Artortoise: Kad & Sampul Raya Percuma Bertemakan Kesedaran Pandemik Covid-19

AMRU dengan kerjasama produksi kreatif Artortoise telah mengeluarkan kad dan sampul raya yang bertemakan barisan hadapan negara. Tema ini diterapkan dalam rekaan kad dan sampul raya keluaran AMRU..

Berita

AMRU Menerima Bayaran Ansuran Mudah Patuh Syariah Menerusi Split

Konsep ‘Buy Now, Pay Later’ (BNPL) semakin popular dalam kalangan mereka yang gemar membeli secara online. Split salah satu platform yang menawarkan perkhidmatan pembayaran ansuran mudah..

Berita

Memperkenalkan Wadah Oleh AMRU

AMRU mempunyai impian untuk memainkan peranan di dalam setiap perilaku serta amal baik umat Islam di seluruh dunia. Selain menjual peralatan ibadah seperti sejadah, mewujudkan Wadah adalah salah satu..

Berita

Pelajari Al-Quran Menerusi Siri Tartil Quran

Setelah menerbitkan rancangan Mohon Pencerahan Ustaz, AMRU kini juga menerbitkan siri rancangan Tartil Quran bagi mengupas ilmu-ilmu berkaitan al-Quran. Ia juga telah diterbitkan secara bersiri..

Eksklusif

Sejadah Tebal, Lembut & Selesa

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Langgan Newsletter Percuma

Jadi orang yang pertama untuk mengetahui sebarang tawaran atau promosi dari kami. Daftar segera!