AMRU dengan kerjasama produksi kreatif Artortoise telah mengeluarkan kad dan sampul raya yang bertemakan barisan hadapan negara.

Tema ini diterapkan dalam rekaan kad dan sampul raya keluaran AMRU untuk memberi kesedaran tentang pentingnya bersama-sama dalam menangani pandemik Covid-19 yang sedang melanda negara supaya kita semua dapat kembali ke situasi normal, Insya Allah.

AMRU akan agihkan kad dan sampul raya secara percuma kepada setiap pelanggan yang membuat pembelian sejadah dan wangian. Satu kad raya akan diberikan beserta sampul raya, pembelian RM0-RM100 akan mendapat satu pek sampul raya yang mengandungi lima keping di dalamnya. Seterusnya, bagi pembelian RM200-400 akan mendapat dua pek dan RM500-600 ke atas akan mendapat tiga pek sampul raya.

Dapatkan sejadah dan wangian AMRU sekarang di laman sesawang kami atau di Shopee rasmi AMRU untuk mendapat kad dan sampul raya eksklusif secara percuma.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin diucapkan kepada semua muslimin dan muslimat. Santuni lebaran kali ini dengan penuh sederhana dan rasa syukur kepada-Nya.


Kongsikan Artikel Ini

Eksklusif

Sejadah Mini Eksklusif

Memberikan keselesaan ketika sujud dan mampu menyerap tekanan pada bahagian dahi, hidung dan tapak tangan dengan sangat baik.

Berkaitan


Berita

Secara Rasmi, AMRU Kini Di Shopee!

Sejada AMRU kini boleh didapati secara atas talian melalui platform e-dagang terkemuka Shopee, yang mempunyai lebih daripada 16 juta pengguna di Malaysia...

Berita

AMRU Menerima Bayaran Ansuran Mudah Patuh Syariah Menerusi Split

Konsep ‘Buy Now, Pay Later’ (BNPL) semakin popular dalam kalangan mereka yang gemar membeli secara online. Split salah satu platform yang menawarkan perkhidmatan pembayaran ansuran mudah..

Berita

Kongsi Pendapat Menerusi Siri KANTA

Banyak perkara yang bermain difikiran manusia saban hari. Masing-masing mempunyai sisi pandang yang berbeza mengenai sesuatu topik. Jadi, pihak AMRU cuba ketengahkan pandangan individu tersebut..

Berita

KEMBALI – Video Pendek Kesedaran Solat

AMRU dengan kerjasama agensi kreatif Weeknd Chapter telah melancarkan siri video pendek yang bertajuk “KEMBALI”. Tujuan video pendek tersebut adalah untuk memberi kesedaran berkenaan..

Eksklusif

Sejadah Mini Eksklusif

Memberikan keselesaan ketika sujud dan mampu menyerap tekanan pada bahagian dahi, hidung dan tapak tangan dengan sangat baik.

Langgan Newsletter Percuma

Jadi orang yang pertama untuk mengetahui sebarang tawaran atau promosi dari kami. Daftar segera!