Peruncit terbesar di Asia AEON Mall membina jaringan perniagaan bersama dalam membantu mengembangkan industri peruncitan negara. Usaha sama AEON Mall x AMRU beriltizam untuk memenuhi kehendak dan keselesaan pengguna dengan sejadah AMRU.

Kolaborasi ini dihasilkan bagi memberi ruang dan peluang kepada pelanggan berpengalaman melihat kualiti produk yang dihasilkan. Sekaligus memperkenalkan produk kepada pengguna dalam usaha meluaskan penguasaan pasaran.

Hasrat AMRU ingin membantu rakyat Malaysia alami keselesaan beribadah dengan sejadah yang lebih selesa. Dari segi mutu pemilihan fabrik yang berkualiti tinggi sehingga mampu memberikan keselesaan berganda kepada pengguna untuk kegunaan harian.

Pada September 2022 ini, produk AMRU telah tersedia secara eksklusif di tiga buah cawangan AEON iaitu:

1. AEON Mall Nilai
2. AEON Mall Wangsa Maju
3. AEON Mall Kota Bharu

Boleh kunjungi mana-mana pasaraya AEON Mall untuk miliki produk-produk keluaran AMRU. Anda akan jatuh cinta buat kali pertama memegangnya!

AMRU merancang untuk mengorak kehadapan dengan membuka lebih banyak lokasi AEON Mall di seluruh Malaysia pada masa akan datang.


Kongsikan Artikel Ini

Eksklusif

Sejadah Premium Untuk Orang Tersayang

Sejadah isian kapas asli yang hadir dengan dua warna premium sungguh memikat. Sulaman pada bahagian tepi sejadah pula memberikan sentuhan eksklusif.

Berkaitan


Berita

Pra Lancar Floral Sajada Edisi Terhad Keluaran AMRU

Floral Sajada ini didatangkan dengan tiga pilihan warna iaitu warna Ivory Cream, Titanium Black dan Olive Green. Semua sejadah ini dihasilkan di Turki dengan mutu kerja yang sangat teliti dan kemas...

Berita

KEMBALI – Video Pendek Kesedaran Solat

AMRU dengan kerjasama agensi kreatif Weeknd Chapter telah melancarkan siri video pendek yang bertajuk “KEMBALI”. Tujuan video pendek tersebut adalah untuk memberi kesedaran berkenaan..

Berita

AMRU Menerima Bayaran Ansuran Mudah Patuh Syariah Menerusi Split

Konsep ‘Buy Now, Pay Later’ (BNPL) semakin popular dalam kalangan mereka yang gemar membeli secara online. Split salah satu platform yang menawarkan perkhidmatan pembayaran ansuran mudah..

Berita

300 Utas Tasbih Diberikan Secara Percuma Sempena Syawal Finale Sale

Kemeriahan sambutan hari raya Aidilfitri pada tahun ini sungguh terserlah. Masing-masing berkongsi momen kegembiraan pulang ke kampung halaman, menziarahi keluarga dan macam-macam lagi di sosial..

Eksklusif

Sejadah Premium Untuk Orang Tersayang

Sejadah isian kapas asli yang hadir dengan dua warna premium sungguh memikat. Sulaman pada bahagian tepi sejadah pula memberikan sentuhan eksklusif.

Langgan Newsletter Percuma

Jadi orang yang pertama untuk mengetahui sebarang tawaran atau promosi dari kami. Daftar segera!