AMRU mempunyai impian untuk memainkan peranan di dalam setiap perilaku serta amal baik umat Islam di seluruh dunia. Selain menjual peralatan ibadah seperti sejadah, mewujudkan Wadah adalah salah satu cara untuk kami mencapai impian tersebut. Wadah merupakan satu ruang yang menerbitkan pelbagai konten Islamik untuk pengisian rohani anda.

Setakat ini, Wadah versi beta mempunyai empat siri program iaitu Kanta, Mohon Pencerahan Ustaz, Tartil Quran dan Tentang Solat. Setiap program tersebut mempunyai intipati berbeza yang dapat merungkai permasaalahan anda serta dapat mempelajari sesuatu yang baru berkaitan agama Islam.

Pembelajaran boleh dilakukan melalui artikel, tonton video, dengar podcast dan sertai komuniti Wadah. Anda juga boleh melanggan pengisian dari Wadah secara mingguan dengan mendaftar nama panggilan serta email utama anda di halaman Wadah. Perkongsian Wadah akan dihantar terus ke emel anda pada setiap hari Rabu.

Insyallah Wadah akan terus menerbitkan konten-konten yang berkualiti untuk anda. Semoga konten yang diterbitkan ini akan memberi manfaat kepada kita semua.


Kongsikan Artikel Ini

Eksklusif

Sejadah Mini Eksklusif

Memberikan keselesaan ketika sujud dan mampu menyerap tekanan pada bahagian dahi, hidung dan tapak tangan dengan sangat baik.

Berkaitan


Berita

Berjaya Memiliki Nama Domain Amru.com

Alhamdulillah, setelah melalui beberapa proses negosiasi, pada tahun lepas kami telah berjaya membeli nama domain amru.com dengan nilai yang tidak dapat didedahkan. Domain empat huruf ini telah..

Berita

Siti Khadijah x AMRU: Kolaborasi Bagi Menghasilkan Sejadah Yang Selesa

Pemilihan kerjasama ini dilakukan kerana kami berkongsi nilai-nilai yang sama di dalam memperkenalkan produk kepada..

Berita

Siri Mohon Pencerahan Ustaz Mula Diterbitkan

Perkongsian ilmu adalah satu budaya di dalam organisasi AMRU. Oleh itu, kami cuba terjemahkan perkongsian ini dengan orang ramai melalui penerbitan rancangan soal jawab agama yang bertajuk..

Berita

AMRU x Artortoise: Kad & Sampul Raya Percuma Bertemakan Kesedaran Pandemik Covid-19

AMRU dengan kerjasama produksi kreatif Artortoise telah mengeluarkan kad dan sampul raya yang bertemakan barisan hadapan negara. Tema ini diterapkan dalam rekaan kad dan sampul raya keluaran AMRU..

Eksklusif

Sejadah Tebal, Lembut & Selesa

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Langgan Newsletter Percuma

Jadi orang yang pertama untuk mengetahui sebarang tawaran atau promosi dari kami. Daftar segera!