AMRU mempunyai impian untuk memainkan peranan di dalam setiap perilaku serta amal baik umat Islam di seluruh dunia. Selain menjual peralatan ibadah seperti sejadah, mewujudkan Wadah adalah salah satu cara untuk kami mencapai impian tersebut. Wadah merupakan satu ruang yang menerbitkan pelbagai konten Islamik untuk pengisian rohani anda.

Setakat ini, Wadah versi beta mempunyai empat siri program iaitu Kanta, Mohon Pencerahan Ustaz, Tartil Quran dan Tentang Solat. Setiap program tersebut mempunyai intipati berbeza yang dapat merungkai permasaalahan anda serta dapat mempelajari sesuatu yang baru berkaitan agama Islam.

Pembelajaran boleh dilakukan melalui artikel, tonton video, dengar podcast dan sertai komuniti Wadah. Anda juga boleh melanggan pengisian dari Wadah secara mingguan dengan mendaftar nama panggilan serta email utama anda di halaman Wadah. Perkongsian Wadah akan dihantar terus ke emel anda pada setiap hari Rabu.

Insyallah Wadah akan terus menerbitkan konten-konten yang berkualiti untuk anda. Semoga konten yang diterbitkan ini akan memberi manfaat kepada kita semua.


Kongsikan Artikel Ini

Eksklusif

Sejadah Tebal, Lembut & Selesa

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Berkaitan


Berita

Pelajari Al-Quran Menerusi Siri Tartil Quran

Setelah menerbitkan rancangan Mohon Pencerahan Ustaz, AMRU kini juga menerbitkan siri rancangan Tartil Quran bagi mengupas ilmu-ilmu berkaitan al-Quran. Ia juga telah diterbitkan secara bersiri..

Berita

Menangi Tiket Umrah Percuma

Sempena musim perayaan ini, pihak AMRU akan mengadakan cabutan bertuah bagi menghargai para pelanggan yang sentiasa memberi sokongan. Setiap tempahan bernilai RM190 akan dapat satu tiket untuk..

Berita

AMRU Memperkenalkan WaktuSolat.com

Daripada hadis sahih Al-Bukhari yang bermaksud: “Apakah amalan yang paling dicintai di sisi Allah SWT? Nabi menjawab, solat pada waktunya. Dia (perawi) bertanya lagi kemudian apa. Jawab..

Berita

Siti Khadijah x AMRU: Kolaborasi Bagi Menghasilkan Sejadah Yang Selesa

Pemilihan kerjasama ini dilakukan kerana kami berkongsi nilai-nilai yang sama di dalam memperkenalkan produk kepada..

Eksklusif

Sejadah Tebal, Lembut & Selesa

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Langgan Newsletter Percuma

Jadi orang yang pertama untuk mengetahui sebarang tawaran atau promosi dari kami. Daftar segera!