Alhamdulillah, buat pertama kalinya AMRU bakal keluarkan sejadah yang mempunyai corak bunga. Bunga yang menjadi pilihan kami untuk menghiasi sejadah ini ialah corak kuntuman bunga mawar mekar yang sungguh indah. Setiap lakaran bunga dan daun pada sejadah ini mempunyai kesan timbul pada permukaan, ia boleh dirasai apabila menyetuhnya.

Floral Sajada ini didatangkan dengan tiga pilihan warna iaitu warna Ivory Cream, Titanium Black dan Olive Green. Semua sejadah ini dihasilkan di Turki dengan mutu kerja yang sangat teliti dan kemas. Ia menggunakan fabrik eksklusif Acrylic Chenille yang memang menjadi pilihan rakyat Turki.

Bukan sekadar tampak cantik dan eksklusif, Floral Sajada ini juga sangat selesa untuk digunakan kerana ia didatangkan khas dengan isian latex asli. Insyallah sejadah ini akan jauh lebih selesa berbanding sejadah ‘memory foam’ yang ada di dalam pasaran. Sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah sakit tumit kaki, lutut serta tapak tangan.

Floral Sajada keluaran AMRU ini adalah edisi terhad yang mana hanya 1000 helai sahaja akan dikeluarkan. Harga istimewa menanti 300 orang yang pertama mendapatkan sejadah ini pada hari pelancaran kelak. Jadi daftarkan nama dan emel anda agar tidak terlepas sebarang makluman berkenaan pelancaran Floral Sajada ini.

Klik di sini untuk daftar.


Kongsikan Artikel Ini

Eksklusif

Sejadah Premium Untuk Orang Tersayang

Sejadah isian kapas asli yang hadir dengan dua warna premium sungguh memikat. Sulaman pada bahagian tepi sejadah pula memberikan sentuhan eksklusif.

Berkaitan


Berita

Berjaya Memiliki Nama Domain Amru.com

Alhamdulillah, setelah melalui beberapa proses negosiasi, pada tahun lepas kami telah berjaya membeli nama domain amru.com dengan nilai yang tidak dapat didedahkan. Domain empat huruf ini telah..

Berita

Pelajari Al-Quran Menerusi Siri Tartil Quran

Setelah menerbitkan rancangan Mohon Pencerahan Ustaz, AMRU kini juga menerbitkan siri rancangan Tartil Quran bagi mengupas ilmu-ilmu berkaitan al-Quran. Ia juga telah diterbitkan secara bersiri..

Berita

Menangi Tiket Umrah Percuma

Sempena musim perayaan ini, pihak AMRU akan mengadakan cabutan bertuah bagi menghargai para pelanggan yang sentiasa memberi sokongan. Setiap tempahan bernilai RM190 akan dapat satu tiket untuk..

Berita

Kongsi Pendapat Menerusi Siri KANTA

Banyak perkara yang bermain difikiran manusia saban hari. Masing-masing mempunyai sisi pandang yang berbeza mengenai sesuatu topik. Jadi, pihak AMRU cuba ketengahkan pandangan individu tersebut..

Eksklusif

Sejadah Tebal, Lembut & Selesa

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Langgan Newsletter Percuma

Jadi orang yang pertama untuk mengetahui sebarang tawaran atau promosi dari kami. Daftar segera!